Saturday, September 4, 2010

Jalan-jalan dan berbuka puasa diluar



Hari ni papa cuti... so kami plan nak pergi shopping apa-apayang
tak ada lagi di tempat biasa kami shopping dan tempat yang 
anak-anak memang suka sangat iaitu di Alamanda, Putrajaya.
Shopping baju di Parkson saje memang tengah sale giler-giler
murah ....seronok ler membeli-belah akhirnya kami sekeluarga 
berbuka di tepiParkson yang ada playground bersama-sama 
ramai lagi umat Islam yang tak sempat cari tempat berbuka best
juga sekali-sekala macam tu...



Playground tepi Parkson






























Setelah selesai berbuka ala kadar...kami sekeluarga pun bergerak
ke Saba Restoran di Cyberjaya...hehe..memang plan nak bebuka
di sana. Setelah di perkenalkan oleh pak ngah Saba Restoran ni  
dah masuk dalam restoran yg wajib di kunjungi...ha..jangan tak  
tau restoran ni sangat ramai pengunjung yg berbilang 
bangsa...paling ramai orang arab la..sebab makanan 
arab sedap dan lain dari yg lain..


2 Hero ku..Papa & Syahmi
Late buka puasa di Saba Restoran



Syirah berlatar belakang mat2 arab
Farah & Syirah

No comments: